Senaste nytt: Allvarlig trafikolycka i Gävle – Aftonbladet uppdaterar snabbtArtikeln innehåller flera olika nyheter och händelser som har inträffat nyligen. En allvarlig trafikolycka i Gävle har skett där en lastbil och en personbil frontalkrockade. Polisen har skickat patruller till platsen och en person sägs vara fastklämd. Trafiken är helt stoppad efter olyckan.

En man har också anhållits misstänkt för bland annat grovt rattfylleri och vållande till annans död efter en dödsolycka på E18. En motorcrossförare har även förts till sjukhus efter en olycka på en motorbana i Kinda, Östra Götaland.

Det rapporteras också om en man som körde en traktor i Uppsala och blåste positivt i en alkoholkontroll. Sverige, tillsammans med åtta andra Natoländer, planerar att köpa in och förvara sjöminor för att förhindra en rysk expansion i Östersjön.

En iransk medborgare med svenskt uppehållstillstånd har gripits i Tjeckien efter begäran från Iran. Mannen misstänks för ekonomiska brott och har efterlysts av Interpol. Dessutom har Navalnajas fru svarat på Rysslands anklagelser och kräver att Putin hamnar i fängelse.

Andra nyheter inkluderar en man som klämts i fingrarna i en lastbil i Vänersborg, en misstänkt grov brottsutredning i Haparanda, brist på snus i hela Norge och mycket mer. Artikeln avslutas med en avdelning där läsare kan skicka in frågor och tips till redaktionen.