Ovädret drar in över Sverige – Blixtar och dunder i sikteArtikeln handlar om det kraftiga åskovädret som härjar i södra Sverige. Det åskar och blixtrar för fullt, och på flera håll haglar det intensivt. Läsarna uppmanas att skicka in sina egna bilder på ovädret.
Det finns även en liveblogg med uppdateringar från läsare runt om i landet som delar sina erfarenheter av ovädret. En person beskriver hur det är på intåg och att himlen ser speciell ut. En annan berättar om åska och blixtar i Fagersanna utanför Tibro med skyfall av och till. En tredje person önskar lycka till åt en annan person som verkar vara mitt i ovädret. Slutligen nämns en person som njuter av att sitta inne under ovädret och rekommenderas att unna sig en god tv-serie. En knapp finns också för att visa fler inlägg i livebloggen.